[Opas] Arviointityökalu hyötykäyttöön!

Ajankohtaista Ohjeet ja vinkit

 

Arviointityökalulla kouluttaja voi kerätä palautetta koulutuksistaan, julkaista kerätyt arvioinnit potentiaalisten kouluttautujien luettavaksi ja vastata annettuihin arviointeihin. Lisäksi työkalu toimii kätevänä arviointien säilytys- ja analysointipaikkana.

Työkalun on tarkoitus tehdä arvioiden keräämisestä ja julkaisusta mahdollisimman helppoa. Pyrimmekin siihen, että arviointiprosessi olisi kouluttajalle mahdollisimman sujuva ja mieluinen aina palautelomakkeen luomisesta, arviointien julkaisuun ja hallinnointiin. Helppoudella haluamme kannustaa kouluttajia hyödyntämään työkalua systemaattisesti ja jatkuvasti, sillä arviointien kerääminen ja julkaisu koulutusesittelyiden yhteydessä hyödyttää sekä kouluttajaa että koulutuksia etsivää yleisöä. Työkalu on asiakkaillemme maksuton ja löytyy asiakaskirjautumisesta.

Minioppaastaamme löydät kätevästi kaikki perusohjeet arviointityökalun hyödyntämiseen. Alla olevien linkkien kautta löydät ohjeet siihen, miten voit itse kerätä uusia arviointeja sekä ohjeet kerättyjen koulutusarviointien julkaisuun ja hallintaan.

Haluatko kerätä arviointeja profiiliinne? Katso step-by-step-ohjeet täältä:

Näin keräät arviointeja

 

Haluatko luoda arviointiwidgetin omille nettisivuillenne? Seuraa näitä step-by-step-ohjeita:

Näin julkaiset arvioinnit sivustollanne

 

Tästä saat klikattua auki PDF-ohjeen, josta löydät arviointityökalun pääominaisuudet koottuna. Täältä taas voit lukea arviointikäytännöistämme.

Muista ottaa yhteyttä, mikäli kaipaat apua arviointityökalun käytössä. Autamme mielellämme!