Olemme olemassa sinun asiakastasi varten

Kymmenet tuhannet osaamisen kehittämisestä kiinnostuneet yksityishenkilöt ja organisaatiot käyttävät hakupalveluamme kuukausittain. Yhteistyössä meidän kanssa tavoitat juuri oikean kohderyhmän, kouluttautumisesta kiinnostuneet ympäri Suomen.

Meille Suomen suurimpana osaamisen kehittämisen tarjooman kokoavana yrityksenä sekä koulutusten hakukoneena on tärkeintä saada aikaan mitattavaa tulosta yhteistyökumppaniemme kanssa. Kaikkien meidän tavoite on auttaa yksilöiden ja organisaatioiden kehittymisessä. Haluamme tehdä koulutuksen löytämisestä helppoa jokaiselle.

Meillä on yli 140 koulutusalan toimijaa, jotka ovat tehneet jo vuosia kanssamme yhteistyötä menestyksekkäästi. Olemme saaneet asiakkailtamme referenssejä, joihin voi tutustua tarkemmin oheisen linkin kautta.

Asiakkaamme kertovat →

 

Palvelumme


 

Löydettävyys on avain tuloksiin

  Ole mukana Suomen laajimmassa koulutusalan hakukoneessa. Pääset mukaan vertailuihin ja olet ja pontentiaalisten asiakkaidesi tavoitettavissa. Anna tarjoamasi asiakaskokemuksen vaikuttaa lopputulokseen.

 

Tuloksellista ja seurattavaa markkinointia

Saat liikenteen, tarjouspyyntöjen, yhteydenottojen ja ilmoittautumisten lisäksi kävijädataa oman myyntityön tueksi. Arviointityökalu auttaa kehittämään toimintaa oikeaan suuntaan, jotta tavoitteet täyttyvät.

 

Koulutusta etsivien oma paikka

Tavoita kohderyhmäsi siellä, missä he luonnostaan ovat. Kasvata brändisi tunnettuutta, pidä huolta maineestasi jatkuvalla näkyvyydellä ja hyvällä palvelulla, herätä kiinnostusta tarjoomaasi kohtaan, hyödy laajasta alan näkyyydestä ja kerää palautetta.

kouluttajaprofiili_uusi
 

Sivustonäkyvyys

Kouluttajaprofiili ja koulutusesittelyt ovat näkyvyyden kulmakivi koulutus.fi:ssä. Luomme tarjontaanne esittelevät hakukoneoptimoidut sivut palveluumme. Näin olette koulutuksia etsivän yleisön löydettävissä – helposti. Onnistumisenne on meille tärkeää. Siksi räätälöimme markkinointitarpeisiinne parhaiten sopivan palvelupaketin.

palveluvalikoima_uusi
 

Näyttömainonta

Vähemmän vaivaa – enemmän näkyvyyttä. Kuulostaako hyvältä? Perusnäkyvyyden lisäksi koulutus.fi tarjoaa useita lisänäkyvyyspalveluita, joiden luomisessa tuemme asiakkaan niin halutessa. Tätä varten meillä on ammattitaitoinen viestintätiimi, jonka tekijät ovat käytössänne lisämaksutta! 

sähköpostimarkkinointi_uusi
 

Sähköpostimarkkinointi

Olemme sähköpostimarkkinoinnin kokeneita osaajia. Laaja jäsenistömme mahdollistaa relevantin kohdennuksen juuri oikealle kohderyhmälle. Valitse räätälöity suoramarkkinointikirje brändiviestintänne tueksi tai tehokas uutiskirjeilmoitus viimeisten kurssipaikkojen täyttämiseeen.

tilastot_uusi
 

Seuranta, tilastot ja arviointityökalu

Yhteistyömme kouluttajakumppaniemme kanssa perustuu ennen kaikkea seurattavuuteen. Tuotamme erilaista dataa asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin tueksi. Saatte kävijä- ja konversiotilastot tarpeidenne mukaan suoraan sähköpostiinne vaikka viikon välein. Arviointityökalun avulla näette suoraan saamanne asiakasarvioinnit ja voitte tarpeen tullen kehittää tarjoomaanne entisestään. 

Etsitkö kumppania virtuaalitapahtuman järjestämiseen?

Meillä on vahva kokemus digitaalisesta koulutusmarkkinoinnista, luotettava asiakastuki ja huippualusta 3D-virtuaalitapahtumille!

Ota yhteyttä

HubSpot Video

Referenssit


aluepro-logo2-2

 

"Palvelu on ollut todella hyvää ja nopeaa. Olemme saavuttaneet paljon uusia asiakkaita koulutus.fi kautta ja näkyvyytemme ja tunnettavuutemme on parantunut huomattavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdimme mukaan."

Helvi Pitkänen, Koulutuspäällikkö

 


logo_uutiskirje_ava-1

 

 

”Yhteistyö on ollut äärimmäisen sujuvaa! Meille on proaktiivisesti tarjottu kehitysehdotuksia ja yhteydenpito on ollut todella vaivatonta. Meillä on tunne, että meidän markkinoinnin onnistumisesta aidosti välitetään ja koulutus.fi tiimi tekee sen eteen kaikkensa.”

Veera Markkanen, Markkinointipäällikkö


logo-sexpo

 

"Yhteistyö koulutus.fi:n kanssa on ollut sujuvaa ja vaivatonta. Vastauksia kysymyksiin saa nopeasti, ja aina on löytynyt apua. Ensimmäisen yhteistyövuoden tulokset koulutustemme näkyvyydessä yllättivät positiivisesti!"

Sexpo


syo-tunnus-2rivinen-rgb-1

 

"Koulutus.fi-sivusto on toiminut hyvänä ja luotettavana yhteistyökumppanina Suomen Yrittäjäopistolla jo useiden vuosien ajan. Viime aikoina erityisesti verkkokoulutusten markkinoinnissa olemme huomanneet sen, miten koulutus.fin asiakaskunta soveltuu meidän koulutusten kohderyhmäksi. Koulutus.fi-sivuston kautta meille tulee asiakkaita sekä yhteydenottopyyntöjä. Koulutus.fin asiakaspalvelu on aina ollut ystävällistä ja henkilökunta vastaa nopeasti kysymyksiimme."

Taina Hietamäki, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö


logo (3)

 

"Koulutus.fi:n toimijoiden kanssa yhteistyö on ollut joustavaa ja nopeaa. Koulutuksien muutokset ovat tapahtuneet nopeasti ja kysymyksiimme saamme vastaukset helposti ja nopeasti. Koulutuksemme ovat saaneet palvelun kautta hyvin näkyvyyttä, tuonut kiinnostuneita osallistujia ja sitä kautta meillä on toteutunut moni isompi koulutus."

Toisintekijät Oy


Logo_RGB_Blue

"Studentumin kautta oppilaitoksemme on saanut kiitettävästi monikanavaista lisänäkyvyyttä ja laadukkaita hakijoita. Palvelu on ihmisläheistä, nopeaa ja toimenpiteet on aina toteutettu laadukkaasti toiveidemme mukaisesti. Erityispisteet annan asiakasvastaavan aktiivisuudelle sekä sille, että Studentumin tarjoamat ratkaisut uudistuvat jatkuvasti vastaamaan modernin opiskelijamarkkinoinnin tarpeita."

Anne Keihäs, Markkinointivastaava


syo-tunnus-2rivinen-rgb-1

Suomen Yrittäjäopisto -virtuaalitapahtuma 

Toteutimme marraskuussa 2022 digitaalisen virtuaalimessupäivän asiakkaamme Suomen Yrittäjäopiston kanssa. Aiheena oli "Osaaminen ja hyvä kiertämään”. Teimme sen heidän kanssaan ensimmäisen kerran. Saamastamme palautteesta päätellen ja heidän kokemukseensa viitaten, toteutamme sellaisen uudestaan. 

Ohessa näkyvä referenssivideo on pidempi versio, josta kuulee laajemmin heidän kokemuksensa projektista, heidän tavoitteensa, toteutus tapansa sekä vinkkinsä muille, virtuaali tapahtuman tekemiseen. Tästä pääset kuulemaan lyhyemmän version. Mikäli aihe kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteys asiakkuusvastaaviimme.

HubSpot Video

Haluatko tietää lisää?

Jätä yhteystietosi lomakkeella ja olemme yhteydessä! Kerromme, miten voit markkinoida koulutuksianne ja tavoittaa uusia osallistujia.