Olemme olemassa sinun asiakastasi varten

Tavoitteemme on auttaa jokaista löytämään se oikea koulutus.

Kanssamme tavoitat kouluttautumisesta kiinnostuneet ympäri Suomen. Kymmenet tuhannet henkilöt käyttävät hakupalveluamme kuukausittain. Henkilöt, jotka ovat valmiita löytämään sen sopivan kurssin, valmennuksen tai muun koulutuspalvelun, johon hypätä mukaan.

Löydettävyys on avain tuloksiin

Sichtbarkeit_500x250

Ole mukana vertailussa ja pontentiaalisten asiakkaidesi tavoitettavissa.

Lue lisää »

Tuloksellista ja seurattavaa markkinointia

Zielgruppe-500x250

Saat liikenteen, tarjouspyyntöjen, yhteydenottojen ja ilmoittautumisten lisäksi kävijädataa oman myyntityönne tueksi.

Lue lisää »

Koulutusta etsivien oma paikka

Kontkte--500x250

Tavoita kohderyhmäsi siellä, missä he luonnostaan ovat. Kehitä brändiäsi, hyödy näkyyydestä ja kerää tunnustusta.

Lue lisää »

Kouluttajaprofiili
Toimivaa näkyvyyttä

Kouluttajaprofiili ja koulutusesittelyt ovat näkyvyyden kulmakivi koulutus.fi:ssä. Luomme tarjontaanne esittelevät hakukoneoptimoidut sivut palveluumme. Näin olette koulutuksia etsivän yleisön löydettävissä – helposti.

Onnistumisenne on meille tärkeää. Siksi räätälöimme markkinointitarpeisiinne parhaiten sopivan palvelupaketin.

kouluttajaprofiili-w900
Laaja palveluvalikoima
Vähemmän vaivaa – enemmän näkyvyyttä

Kouluttajille koulutus.fi on tuloksellinen markkinapaikka. Perusnäkyvyyden lisäksi tarjoamme useita lisänäkyvyyspalveluita, kuten bannerinäkyvyys ja sponsoroidut ilmoitukset.

Autamme tarpeidenne mukaan sisältöjen luomisessa. Tätä varten meillä on loistava viestintätiimi, jonka osaajat ovat käytössänne lisämaksutta kuin palveluun sisäänrakennettu kompakti viestintätoimisto!

GettyImages-1141989643
Arviointityökalu
Näy, kuulu ja anna ääni kouluttautujalle

Kaikki asiakkaamme saavat automaattisesti käyttöönsä arviointityökalun.

Nykypäivän kouluttautuja suorastaan odottaa tilaisuutta antaa palautetta. Hyvä näin, sillä kouluttajalle arvioinnit ovat paitsi tapa löytää kehityskohteita, ne ovat myös oiva tilaisuus viestiä omasta toiminnasta avoimesti ja läpinäkyvästi.

Mikä tärkeintä, monipuoliset ja luotettavalta tuntuvat arvioinnit nopeuttavat ja helpottavat koulutusta etsivien päätöksentekoa. Palautteita keräämäällä ja julkaisemalla saat todennäköisesti enemmän osallistujia myös jatkossa.

Työkalun avulla keräät, hallinnoit ja analysoit palautteita koulutuksistanne. Samalla hyödynnät niitä markkinoinnissa!

arviointi-referenssi-seppo2
Sähköpostimarkkinointi
Viesti, joka osuu ja uppoaa

Olemme sähköpostimarkkinoinnin kokeneita osaajia. Laaja jäsenistömme mahdollistaa relevantin kohdennuksen juuri oikealle kohderyhmälle.

Valitse vaikka räätälöity suoramarkkinointikirje brändiviestintänne tueksi tai tehokas uutiskirjeilmoitus viimeisten kurssipaikkojen täyttämiseeen.

GettyImages-1040635286
Rakastamme lukuja
Tilastoja, tietty!
Yhteistyömme kouluttajakumppaniemme kanssa perustuu ennen kaikkea seurattavuuteen. Tuotamme erilaista dataa asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin tueksi. Saatte kävijä- ja konversiotilastot tarpeidenne mukaan suoraan sähköpostiinne vaikka viikon välein.
GettyImages-1031563486

Sopisiko palvelumme teille?

Me tunnemme koulutuksia etsivän yleisön.
Aloita tästä
koulutus.fi ♥ kouluttajat

Asiakkaamme kertovat

lis-lOGO-300x78

"Olemme olleet palveluun tyytyväisiä. Yhteydenottojen joukossa on ollut monia hyviä liidejä, joista on käynnistynyt laajempaakin yhteistyötä. Tiimi on todella asiakaspalveluhenkistä ja kaikki toiveemme on toteutettu nopealla aikataululla."

Lue koko kommentti »

aluepro-logo2

Palvelu on ollut todella hyvää ja nopeaa. Olemme saavuttaneet paljon uusia asiakkaita koulutus.fi:n kautta ja näkyvyytemme ja tunnettavuutemme on parantunut huomattavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdimme mukaan."

Lue koko kommentti »

KC logo kopio

"Yhteydenottopyyntöjä on tullut useita, samoin kyselyjä koulutuksistamme. Olemme tyytyväisiä, että lähdimme mukaan, koska huomaamme selkeästi, että sekä yksittäiset henkilöt että koulutuksia tarvitsevat tahot ovat huomanneet meidät. Lisäksi säännölliset raportit sivuvierailijoista on hyvä pohja omaehtoiselle markkinoinnille."

Lue koko kommentti »

Kiinnostaako koulutusmaailma?
Lataa Koulutusbarometri 2020 tästä

Magazine-Mockup-koulutusfi-2020-harmaa