Tavoitteemme on auttaa jokaista löytämään se oikea koulutus

Olemme olemassa sinun asiakastasi varten

Kanssamme tavoitat kouluttautumisesta kiinnostuneet ympäri Suomen. Kymmenet tuhannet osaamisen kehittämisestä kiinnostuneet yksityishenkilöt ja organisaatiot käyttävät hakupalveluamme kuukausittain.Löydettävyys on avain tuloksiin

  Ole mukana vertailussa ja pontentiaalisten asiakkaidesi tavoitettavissa.

Lue lisää →

Tuloksellista ja seurattavaa markkinointia

Saat liikenteen, tarjouspyyntöjen, yhteydenottojen ja ilmoittautumisten lisäksi kävijädataa oman myyntityönne tueksi.

Lue lisää →

Koulutusta etsivien oma paikka

Tavoita kohderyhmäsi siellä, missä he luonnostaan ovat. Kehitä brändiäsi, hyödy näkyyydestä ja kerää tunnustusta.

Lue lisää →

kouluttajaprofiili
 

Sivustonäkyvyys

Kouluttajaprofiili ja koulutusesittelyt ovat näkyvyyden kulmakivi koulutus.fi:ssä. Luomme tarjontaanne esittelevät hakukoneoptimoidut sivut palveluumme. Näin olette koulutuksia etsivän yleisön löydettävissä – helposti. Onnistumisenne on meille tärkeää. Siksi räätälöimme markkinointitarpeisiinne parhaiten sopivan palvelupaketin.

palveluvalikoima
 

Näyttömainonta

Vähemmän vaivaa – enemmän näkyvyyttä. Kuulostaako hyvältä? Perusnäkyvyyden lisäksi koulutus.fi tarjoaa useita lisänäkyvyyspalveluita, joiden luomisessa tuemme asiakkaan niin halutessa. Tätä varten meillä on loistava viestintätiimi, jonka osaajat ovat käytössänne lisämaksutta kuin palveluun sisäänrakennettu kompakti viestintätoimisto!

säpomarkkinointi
 

Sähköpostimarkkinointi

Olemme sähköpostimarkkinoinnin kokeneita osaajia. Laaja jäsenistömme mahdollistaa relevantin kohdennuksen juuri oikealle kohderyhmälle. Valitse räätälöity suoramarkkinointikirje brändiviestintänne tueksi tai tehokas uutiskirjeilmoitus viimeisten kurssipaikkojen täyttämiseeen.

tilastot
 

Tilastoja, tietty!

Yhteistyömme kouluttajakumppaniemme kanssa perustuu ennen kaikkea seurattavuuteen. Tuotamme erilaista dataa asiakkaidemme markkinoinnin ja myynnin tueksi. Saatte kävijä- ja konversiotilastot tarpeidenne mukaan suoraan sähköpostiinne vaikka viikon välein.

review-blob-image
 

Arviointityökalu

Kaikki koulutus.fi:n asiakkaat saavat käyttöönsä arviointityökalun. Aiempien osallistujien arvioinnit nopeuttavat ja helpottavat koulutusta etsivien päätöksentekoa. Palautteita keräämäällä ja julkaisemalla saat todennäköisesti enemmän osallistujia myös jatkossa. Arviointityökalun avulla keräät, hallinnoit ja analysoit palautteita koulutuksistanne. Samalla hyödynnät niitä markkinoinnissa.

Lue lisää

Asiakkaamme kertovat


aluepro-logo2-2

 

"Palvelu on ollut todella hyvää ja nopeaa. Olemme saavuttaneet paljon uusia asiakkaita koulutus.fi:n kautta ja näkyvyytemme ja tunnettavuutemme on parantunut huomattavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdimme mukaan."

Lue koko kommentti 

 


logo_rastor (1)

 

"Olemme saaneet aktiivista ja hyvää palvelua tarjonnan, yhteydenpidon sekä toimintojen kautta. Ja mikä parasta, koulutus.fi on edistänyt myyntiämme erittäin hyvin oman laaja-alaisen tarjooman ja sisältönsä ansiosta. Suosittelemme koulutus.fi:tä palvelukanavana."

Lue koko kommentti


logo (3)

 

"Koulutus.fi:n toimijoiden kanssa yhteistyö on ollut joustavaa ja nopeaa. Koulutuksemme ovat saaneet palvelun kautta hyvin näkyvyyttä, tuonut kiinnostuneita osallistujia ja sitä kautta meillä on toteutunut moni isompi koulutus."

Lue koko kommentti