Kiinnostaisiko virtuaalitapahtuman järjestäminen? 

Meillä on kokemus digitapahtumista, luotettava asiakastuki ja huippualusta 3D -virtuaalitapahtumille! Voimme tuottaa avaimet käteen -periaatteella tapahtuma-alustan tai kouluttaa teidät. Meillä on valmis interaktiivinen alusta, jota voidaan räätälöidä yksilöllisesti. Tehdään yhdessä onnistunut tapahtuma!

Ota yhteyttä

 

HubSpot Video

Meidän kanssamme onnistut!

Tapahtuman järjestäminen vaatii hyvää projektinhallintaa, selkeitä tavoitteita, erinomaisia työkaluja sekä kokeneen kumppanin.

Meillä on konsernitasolla kokemusta yli 60 virtuaalitapahtuman järjestämisestä. Meidän alustamme on kestävä ja moneen taipuva.  Tähän mennessä kävijämäärältään suurin virtuaalialustalla järjestämämme tapahtuma on ollut Digitala gymnasiemässan Ruotsissa. Virtuaalitapahtumaan osallistui 29 000 kävijää.

Interaktiivisuus on ehdoton edellytys virtuaalitapahtuman onnistumiselle. 
Tarjoa informaatiota ja sitouta osallistujat keskusteluun

Listaamalla koulutusvaihtoehtonne ja tarjoamalla webinaareja, esitteitä, linkkejä ja muuta, annat tapahtuman osallistujille heidän tarvitsemaansa tietoa tulevaisuuden suunnittelun tueksi. 

Oli kyse sitten personoidusta avatarista tai kutsuvasta tervetulovideosta, voit brändätä osastot puhumaan oppilaitoksenne kieltä.

Virtual fair booth

Virtual fair platform chat function


Kuljeta potentiaalisia opiskelijoita liidiputkessa henkilökohtaisen kontaktoinnin avulla

Potentiaalisilla opiskelijoilla on monia tapoja tavoittaa teidät tapahtuman aikana: he voivat chatata kanssanne, keskustella videopuhelussa tai varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan.

Mukana voi olla useita edustajia oppilaitoksestanne ja he voivat proaktiivisesti ottaa yhteyttä osallistujiin, jotka kiertelevät tapahtumassa. Voit myös hylätä ja shortlistata sekä tehdä muistiinpanoja kontaktista.

Olemme apunasi joka askeleella.


 

 

Tuki virtuaalitapahtuman rakentamiseen sekä sen onnistuneeseen toteutukseen

Virtuaalitapahtumien järjestäminen on iso projekti. Meillä palveluun sisältyy aina alustan rakennus ja käyttötuki. Autamme keräämään materiaalin, jonka avulla rakennamme virtuaaliympäristön osastoineen ja edustajaprofiileineen sekä toimitamme ohjeet kirjautumiseen ja alustan käyttöön.

Tarjoamme tukea ennen ja jälkeen tapahtuman, toki myös itse tapahtumassa. Vaihtoehtoisesti teemme kaiken puolestasi "avaimet käteen"-periaatteella. Kumpi vaihtoehto olisi teille parempi?

Virtual fair exhibition hall

syo-tunnus-2rivinen-rgb-1

Suomen Yrittäjäopisto -virtuaalitapahtuma 

Toteutimme marraskuussa 2022 digitaalisen virtuaalimessupäivän asiakkaamme Suomen Yrittäjäopiston kanssa. Aiheena oli "Osaaminen ja hyvä kiertämään”. Teimme sen heidän kanssaan ensimmäisen kerran. Saamastamme palautteesta päätellen ja heidän kokemukseensa viitaten, toteutamme sellaisen uudestaan. 

Ohessa näkyvä referenssivideo on pidempi versio, josta kuulee laajemmin heidän kokemuksensa projektista, heidän tavoitteensa, toteutus tapansa sekä vinkkinsä muille, virtuaali tapahtuman tekemiseen. Tästä pääset kuulemaan lyhyemmän version. Mikäli aihe kiinnostaa, kannattaa ottaa yhteys asiakkuusvastaaviimme.

HubSpot Video

Haluatko kuulla lisää virtuaalitapahtuman järjestämisestä alustallamme ja avullamme?

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja otamme yhteyttä.