Referenssit

logo_aluepro_

"Palvelu on ollut todella hyvää ja nopeaa. Olemme saavuttaneet paljon uusia asiakkaita koulutus.fi kautta ja näkyvyytemme ja tunnettavuutemme on parantunut huomattavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdimme mukaan."

Helvi Pitkänen, Koulutuspäällikkö

logo_kiwa

"Olemme olleet palveluun tyytyväisiä. Yhteydenottojen joukossa on ollut monia hyviä liidejä, joista on käynnistynyt laajempaakin yhteistyötä. Tiimi on todella asiakaspalveluhenkistä ja kaikki toiveemme on toteutettu nopealla aikataululla."

Maarit Pihl, Operatiivinen johtaja

syo-tunnus-2rivinen-rgb-1

"Koulutus.fi-sivusto on toiminut hyvänä ja luotettavana yhteistyökumppanina Suomen Yrittäjäopistolla jo useiden vuosien ajan. Viime aikoina erityisesti verkkokoulutusten markkinoinnissa olemme huomanneet sen, miten koulutus.fin asiakaskunta soveltuu meidän koulutusten kohderyhmäksi. Koulutus.fi-sivuston kautta meille tulee asiakkaita sekä yhteydenottopyyntöjä. Koulutus.fin asiakaspalvelu on aina ollut ystävällistä ja henkilökunta vastaa nopeasti kysymyksiimme."

Taina Hietamäki, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

logo (3)

"Koulutus.fi:n toimijoiden kanssa yhteistyö on ollut joustavaa ja nopeaa. Koulutuksien muutokset ovat tapahtuneet nopeasti ja kysymyksiimme saamme vastaukset helposti ja nopeasti. Koulutuksemme ovat saaneet palvelun kautta hyvin näkyvyyttä, tuonut kiinnostuneita osallistujia ja sitä kautta meillä on toteutunut moni isompi koulutus."

Toisintekijät Oy

logo_arcada

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Saamme paljon kyselyitä ja ilmoittautumisia koulutuksiimme koulutus.fi-palvelun kautta. Kaikki kyselyt eivät luonnollisesti johda ilmoittautumisiin, mutta on tärkeää olla esillä oikealle kohderyhmälle. Iloksemme olemme myös todenneet, että vaikka koulutus.fi-palvelun koulutusten määrä on kasvanut, emme huku massaan, vaan saamme tasaisesti opiskelijoita koulutuksiimme.

Viimeksi tänään kirjasimme koulutus.fi:n kautta tulleita opiskelijoita järjestelmäämme. Suosittelen!"

Stig Blomqvist, Koulutussuunnittelija

logo-May-19-2021-06-44-38-18-AM

"Yhteistyö koulutus.fi:n kanssa on ollut sujuvaa ja vaivatonta. Vastauksia kysymyksiin saa nopeasti, ja aina on löytynyt apua. Ensimmäisen yhteistyövuoden tulokset koulutustemme näkyvyydessä yllättivät positiivisesti!"

Sexpo

psyk-logo

"Olemme käyttäneet koulutus.fi-sivustoa noin vuoden verran ja kokemuksemme ovat olleet erittäin positiiviset, vaikka emme ole osanneet vielä hyödyntää läheskään kaikkia sen monipuolisia ominaisuuksia. koulutus.fi-palvelun avulla olemme saaneet monia uusia asiakkaita, joita emme olisi löytäneet aiemmin käytössämme olevilla markkinointikeinoilla.

koulutus.fi on nykyaikainen ja ennakkoluuloton markkinointikanava, jolla tavoittaa erinomaisesti sellaisia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat nk. perinteisten kanavien ulottumattomissa ja jotka haluavat itse löytää verkosta koulutuksen, joka heitä kiinnostaa.

Palvelu on kokonaisuudessaan täyttänyt kaikki odotuksemme ja erityisen hyvää palvelussa on se, että siinä voi reaaliaikaisesti seurata markkinoinnin onnistumista. Myöskään ei voi missään tapauksessa väheksyä koulutus.fi:n erittäin lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua, josta olemme kokeneet, että he aidosti välittävät asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan.

Suosittelen lämpimästi kyseistä palvelua myös muillekin, jotka haluavat markkinoida koulutuksiaan kustannustehokkaasti potentiaalisille verkko-orientoituneille asiakkaille."

Mikko Haarala, Hallintojohtaja

Lataa Koulutusbarometri