Asiakkaidemme suositukset

Miksi koulutus.fi?

Asiakkaidemme menestys on meille tarkeää. Lue, mitä mieltä asiakkaamme ovat yhteistyöstämme ja palveluistamme.

aluekoulutus-logo-w200-ps

"Palvelu on ollut todella hyvää ja nopeaa. Olemme saavuttaneet paljon uusia asiakkaita koulutus.fi kautta ja näkyvyytemme ja tunnettavuutemme on parantunut huomattavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että lähdimme mukaan."

Helvi Pitkänen, Koulutuspäällikkö

Logo_koulutusmaailma2

"Olemme olleet palveluun tyytyväisiä. Yhteydenottojen joukossa on ollut monia hyviä liidejä, joista on käynnistynyt laajempaakin yhteistyötä. Tiimi on todella asiakaspalveluhenkistä ja kaikki toiveemme on toteutettu nopealla aikataululla."

Maarit Pihl, Operatiivinen johtaja, Kiwa Koulutusmaailma

KC logo-ps

"Yhteydenottopyyntöjä on tullut useita, samoin kyselyjä koulutuksistamme. Olemme tyytyväisiä, että lähdimme mukaan, koska huomaamme selkeästi, että sekä yksittäiset henkilöt että koulutuksia tarvitsevat tahot ovat huomanneet meidät. Lisäksi säännölliset raportit sivuvierailijoista on hyvä pohja omaehtoiselle markkinoinnille. Kaiken kaikkiaan harvinaisen toimivaa ja hienoa asiakasyhteistyötä! Voimme todellakin suositella koulutus.fi:tä koulutuksia järjestäville tahoille."

Kirsi Saukkola, Toimitusjohtaja ja koulutusjohtaja

download-2

"Olemme käyttäneet koulutus.fi-sivustoa noin vuoden verran ja kokemuksemme ovat olleet erittäin positiiviset, vaikka emme ole osanneet vielä hyödyntää läheskään kaikkia sen monipuolisia ominaisuuksia. koulutus.fi-palvelun avulla olemme saaneet monia uusia asiakkaita, joita emme olisi löytäneet aiemmin käytössämme olevilla markkinointikeinoilla.

koulutus.fi on nykyaikainen ja ennakkoluuloton markkinointikanava, jolla tavoittaa erinomaisesti sellaisia potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat nk. perinteisten kanavien ulottumattomissa ja jotka haluavat itse löytää verkosta koulutuksen, joka heitä kiinnostaa.

Palvelu on kokonaisuudessaan täyttänyt kaikki odotuksemme ja erityisen hyvää palvelussa on se, että siinä voi reaaliaikaisesti seurata markkinoinnin onnistumista. Myöskään ei voi missään tapauksessa väheksyä koulutus.fi:n erittäin lämminhenkistä ja asiantuntevaa palvelua, josta olemme kokeneet, että he aidosti välittävät asiakkaistaan ja heidän tarpeistaan.

Suosittelen lämpimästi kyseistä palvelua myös muillekin, jotka haluavat markkinoida koulutuksiaan kustannustehokkaasti potentiaalisille verkko-orientoituneille asiakkaille."

Mikko Haarala, Hallintojohtaja

mark-logo-ps

"Asiakas valitsee kanavan, itselleen sopivan ajankohdan ja tavan hakea lisätietoa, kun itsensä kehittäminen on ajankohtaista. Jos yritys hakee sopivaa kumppania, joka tarjoaa koulutuspalveluita, niin silloin meidän tulee olla näkyvillä ja asiakkaan mielessä ympäri vuoden ja ympäri vuorokauden. Siksi pyrimme näkymään eri kanavissa mahdollisimman laaja-alaisesti, kuhunkin mediaan sopivalla tavalla.

Myymme koulutuksiamme vain ja ainoastaan nettisivujemme kautta yksilöille. Yrityksille tarjoamme koulutuspalveluita myyjiemme aktiivisella kontaktoinnilla. On hyvin luontevaa olla kanavissa, joiden sisältö tukee tarjoomaamme. Tässä tapauksessa haluamme olla mukana Koulutus.fi-palvelussa.

Olemme saaneet aktiivista ja hyvää palvelua tarjonnan, yhteydenpidon sekä toimintojen kautta. Ja mikä parasta, Koulutus.fi on edistänyt myyntiämme erittäin hyvin oman laaja-alaisen tarjooman ja sisältönsä ansiosta. Suosittelemme Koulutus.fi:tä palvelukanavana."

Nina From, Markkinointiviestintäpäällikkö

arcada-logo-ps4

"Olemme olleet hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Saamme paljon kyselyitä ja ilmoittautumisia koulutuksiimme koulutus.fi-palvelun kautta. Kaikki kyselyt eivät luonnollisesti johda ilmoittautumisiin, mutta on tärkeää olla esillä oikealle kohderyhmälle. Iloksemme olemme myös todenneet, että vaikka koulutus.fi-palvelun koulutusten määrä on kasvanut, emme huku massaan, vaan saamme tasaisesti opiskelijoita koulutuksiimme.

Viimeksi tänään kirjasimme koulutus.fi:n kautta tulleita opiskelijoita järjestelmäämme. Suosittelen!"

Stig Blomqvist, Koulutussuunnittelija

Koulutusbarometri