Osaamisen kehittämisen virtuaalitapahtuma 3.–4.3.2021

UpSkill 2021

UpSkill-virtuaalitapahtuma on kaikkien osaamisen kehittämisestä kiinnostuneiden tapahtuma. Tapahtumasta haetaan boostia työssä kehittymiseen!

On UpSkillin aika

Tavoita osaamisen kehittämisestä kiinnostuneet virtuaalitapahtumassa

Jatkuva oppiminen on työelämän osaajalle ratkaisevan tärkeää niin oman hyvinvoinnin kuin työssä menestymisen kannalta. Samalla investoiminen henkilöstön osaamiseen on organisaatioille lähes välttämätön panostus kilpailukykyyn.

Mitä? UpSkill on maaliskuussa 2021 järjestettävä osaamisen kehittämisen virtuaalitapahtuma, jolla halutaan innostaa uuden oppimiseen ja tuoda esiin erilaisia koulutusmahdollisuuksia. "Livenä" ja virtuaalimaailmassa toteutettava tapahtuma luo puitteet innostumiselle ja verkostoitumiselle!

Tapahtuma on kohtaamispaikka työelämän osaajille ja koulutusalan toimijoille. Kävijät voivat tutustua näytteilleasettajien virtuaalisiin messuosastoihin, osallistua webinaareihin, chatata näytteilleasettajien edustajien kanssa ja seurata Oppimisstudion puheenvuoroja.

Kenelle? Tapahtuma on suunnattu kaikille työelämässä mukana oleville, jotka ovat kiinnostuneita oman tai organisaationsa osaamisen kehittämisestä. Näytteilleasettajapaikat on tarkoitettu osaamisen kehittämisen ratkaisuja tarjoaville.

Missä ja milloin? UpSkill-virtuaalitapahtuma pidetään 3.–4.3.2021 virtuaalisessa tapahtumakeskuksessa. Tapahtumaan osallistutaan omalta tietokoneelta. Ohjelmaan ja sisältöihin pääsee käsiksi virtuaalisessa 3D-messuympäristössä.

DIGITOTEUTUS TUO MONIA HYÖTYJÄ

Miksi virtuaalitapahtuma?

Icon1-1

Kommunikoi henkilökohtaisemmin

Kiireinen messuympäristö voi olla haasteellinen paikka tehokkaalle vuorovaikutukselle. Virtuaalitapahtumat tarjoavat välineitä vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Näytteilleasettaja ja messukävijä voivat esimerkiksi aloittaa chat-keskustelun.

icon2

Tavoita paikasta riippumatta

Digitaalinen 3D-tapahtumaympäristö on kaikkien niiden saavutettavissa, joilla on pääsy internetiin ja kiinnostus osaamisen kehittämisen ratkaisuja kohtaan.

icon3-2

Säästä aikaa ja rahaa

Virtuaalitapahtumassa voi toimia näytteilleasettajana vaikka kotitoimistolta. Tapahtuma-alusta toimii samalla kävijähallintajärjestelmänä. Kaikkiin messupaketteihin kuuluu käyttötuki, mikä tarkoittaa, että koulutus.fi rakentaa messuständin näytteilleasettajan puolesta heidän toimittamistaan materiaaleista ja opastaa ennakkoon messupäivän toiminnoissa.

UpSkill...

on eri alojen ammattilaisten tilaisuus kerätä uutta oppia webinaareissa, innostua puheenvuoroissa ja kerätä inspiraatiota oman osaamisen kehittämiseen messuosastoilta.

UpSkill...

on henkilöstön kehittämisestä ja organisaation oppimisesta vastaaville oiva foorumi kerätä uutta tietoa ratkaisuista, jotka auttavat heitä työssään.

UpSkill...

on osaamisen kehittämisen ratkaisuja tarjoavien tahojen paikka olla kontaktissa kohderyhmänsä kanssa, viestiä palveluistaan ja tuoda esiin asiantuntijuuttaan.

Miten mukaan?

Näytteilleasettajaksi UpSkilliin

Messuosasto on näytteilleasettajan koti virtuaalitapahtumassa. Tapahtuman kävijät vierailevat messuosastoilla haluamassaan tahdissa ja järjestyksessä. He voivat katsella videoita ja webinaareja, tutustua koulutustarjontaan ja keskustella messuedustajien kanssa. Myös messuedustajat voivat aloittaa chat-keskustelun kävijän kanssa. Messuosaston voi räätälöidä brändi-ilmeen mukaiseksi ja kävijää voi aktivoida esimerkiksi kyselyin ja tarjouksin.

Saatavilla on kaksi eri messuosastoa: Standard ja Premium. Tutustu vaihtoehtoihin alla!

Vaihtoehto #1
Standard
 • Koulutustarjonta ja linkitykset
 • Kuvat, videot ja esitteet
 • Messuedustaja, chat ja videopuhelut
 • Omat brändäykset
 • Tapahtuman jälkeinen raportointi

Hinta: 1 400 € + alv

UpSkill_Standard_messuosasto_600
Vaihtoehto #2
Premium
 • Webinaarit
 • Roll-up
 • Koulutustarjonta ja linkitykset
 • Kuvat, videot ja esitteet
 • Messuedustaja, chat ja videopuhelut
 • Omat brändäykset
 • Tapahtuman jälkeinen raportointi

Hinta: 1 800 € + alv

UpSkill_Premium_messuosasto_w600
Kysyttävää?
Ota yhteyttä
Kiinnostaako näytteilleasettajuus tapahtumassa? Heräsikö kysyttävää? Täytä oheinen lomake ja olemme yhteydessä!

 

Neljä syytä lähteä mukaan näytteilleasettajaksi

file-export-solid (1)
1
kerää kontakteja ja vahvista suhteita
link-solid (1)
2
kerro ratkaisuistanne ja verkostoidu
video-solid (1)
3
pidä webinaareja ja tuo esiin asiantuntijuuttanne
winner
4
chattaa messukävijöiden kanssa
Kysymyksiä ja vastauksia
Katso Q&A
Järjestimme keskiviikkona 13.1. webinaarin, jossa esittelimme UpSkill-virtuaalitapahtumaa. Kokosimme webinaarissa esitetyt kysymykset yhteen, voit kurkata vastaukset linkin takaa.

Avaa kysymykset & vastaukset

consulting
koulutus_fi_iab
 

UpSkill-virtuaalitapahtuma on suunnattu kaikille työelämässä mukana oleville – oman tai organisaationsa osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään 3.–4.3.2021.