Sisällön kehittäminen

Priority Listing koulutus.fi:ssä
 

Priority Listing

Haluatko olla ensimmäinen hakutulos, johon koulutusta etsivä törmää koulutus.fi-sivustolla? Hyödynnä Priority Listing -palvelua parantaaksesi koulutuksienne löydettävyyttä entisestään.

Lisäpalvelun avulla valitsemanne koulutukset sijoittuvat koulutus.fi-sivuston hakutuloksissa kolmen ensimmäisen tuloksen joukkoon valitsemassanne kategoriassa. Mitä ylemmäksi sijoitut hakutuloksissa - sitä enemmän klikkauksia!

>> Ota yhteyttä

Videot koulutusesittelyissä
 

Videot

Videon avulla voit vahvistaa brändiänne ja herättää potentiaalisen kouluttautujan mielenkiinnon. Yksi vaihtoehto on antaa aiemmin koulutukseen osallistuneiden kertoa omista kokemuksistaan. Voitte myös esimerkiksi esitellä koulutustilojanne tai koulutuksen sisältöä videokuvan avulla.

>> Ota yhteyttä

Arvioinnit koulutus.fi:ssä
 

Arvioinnit

Anna käyttäjille käsitys asiantuntemuksestanne täydentämällä kouluttajaprofiilianne sekä koulutusesittelyjänne arvioinneilla. Koulutusta etsivät arvostavat ja usein aktiivisesti etsivät arviointeja käyttäkseen niitä ostopäätöstensä tukena. 

Asiakkaamme saavat osana palvelupakettiaan hyödyntää arviointityökaluamme, jota voi käyttää arviointien kokonaisvaltaiseen hallintaan.

>> Lue lisää Arviointityökalusta

Redaktionelle-kooperation-2
 

Esittelyteksti

Esittelysivuilla viihdytään yleensä pidempään jos ne tarjoavat selkeän katsauksen koulutuksen sisältöön. Siksi ytimekkyys, kohderyhmälähtöisyys ja helppolukuisuus ovat avaimia menestykseen. On myös tärkeää muistaa pitää koulutusesittelyiden tiedot ajan tasalla.

>> Lue vinkkimme koulutusesittelyjen kehittämiseen

Haluatko kuulla lisää?

Täytä yhteystietosi oheiseen lomakkeeseen ja olemme yhteydessä sinuun.

Sinua voisi kiinnostaa myös


Kasvata brändisi tunnettuutta

Brändin tunnettuus on kouluttajille kriittinen menestystekijä. Halusit sitten lisätä brändin tunnettuutta tiettyjen kohderyhmien keskuudessa, rakentaa brändiä tai sitouttaa asiakkaita - lisäpalvelumme tukevat sinua siinä.  

>> Lue lisää

Tavoita oikea kohderyhmä sähköpostimarkkinoinnilla

Sähköpostipalvelujemme avulla tavoitat kouluttautumisesta kiiinnostuneet. Tavoita koko jäsenrekisterimme tai kohdennetumpi yleisö. 

>> Lue lisää

Tietopankki koulutusalan toimijoille

Blogissamme voit lukea uutisia koulutusalan aiheista sekä trendiraportteja, vinkkejä ja oppaita digitaalisen markkinoinnin saralta.  

>> Vieraile blogissamme