Tässä osiossa näet koottuna kaikki tekemänne lähetykset, mahdolliset ajastetut lähetykset ja kerätyt arvioinnit. Osion kautta voit julkaista keräämäsi arvioinnit ja vastata jo jätettyihin arviointeihin.
Arviointityökalusta löydät koodin, jonka voit kopioida ja lisätä omille kotisivuillenne. Näin voitte näyttää saamanne arvioinnit koulutus.fi-profiilinne lisäksi myös omilla kotisivuillanne. Niin sanotun widgetin kautta kotisivuillanne käyvä voi lukea saamianne arviointeja ja jättää uusia arviointeja.
Voit valita kouluttajatason widgetin, joka kokoaa kaikki saamanne arvioinnit tai koulutuskohtaisen widgetin, joka esittää tietyn koulutuksen arvioinnit.
Tee näin:
1. Valitse arviointityökalun etusivulta joko "Julkaise koulutusarviointeja" tai "Julkaise organisaatioarviointeja" ja siirry ohjeen kohtaan 3.
2. Valitse valikosta koulutus, josta haluat luoda arviointi-widgetin kotisivuillenne.
3. Valitse joko perusversio tai edistynyt versio widgetistä ja kopioi ruudulla näkyvä koodi.
4. Lisää koodi oman kotisivunne lähdekoodiin.
Kuten useimmilla muillakin aloilla, myös koulutusalalla käydään jatkuvaa kamppailua näkyvyydestä. Tässä kilpailullisessa ympäristössä ihmisten jättämät arvostelut ja kommentit ovat keskeinen päätöksentekoperuste yli 70 prosentille kuluttajista. Uudet asiakkaat ovat kiinnostuneita siitä, mitä entisillä osallistujilla on sanottavana – asiakkaasi tarjoavat uskottavimmat argumentit kursseillesi!
Arviointityökalu helpottaa arviointien keräämistä. Arviointeja taas voi hyödyntää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin, esimerkiksi toimintanne analysointiin ja koulutusten myynnin edistämiseen.
Arviointityökalumme avulla voit kerätä kaikki arviointinne ja osallistujien kommentit yhteen paikkaan. Tämä säästää arvokasta työaikaa. Työkalu on joustava. Voit käyttää kyselysi tuloksia heti laadunvarmistuksessa ja markkinoinnissa, ja siten toteuttaa vahvan, kilpailukykyisen markkinointistrategian.
Voinko tehdä sähköpostilähetyksen muille kurssiosallistujille kuin niille, jotka ovat tehneet yhteydenottopyynnön koulutus.fi:n kautta?
👉Vastaus: Toki!
Mitään automaattista yhteyttä ei ole niiden välillä, jotka ovat saaneet tiedon koulutuksestanne koulutus.fi:n kautta ja joille haluatte tehdä sähköpostilähetyksen. Sinä määrittelet ne sähköpostiosoitteet, joille haluat lähettää arviointikyselyn. Huomioithan, ettemme koskaan käytä lisäämiäsi sähköpostiosoitteita muihin tarkoituksiin.
Täytyykö koulutuksen, johon haluan saada arviointeja, olla julkaistuna koulutus.fi:ssä?
👉Vastaus: Ei tarvitse.
Koulutusesittelyn täytyy löytyä meidän järjestelmästämme, mutta sen ei tarvitse näkyä sivustollamme julkisena. Myös tauotettuihin koulutuksiin voi siis kerätä arviointeja ja hyödyntää niitä paitsi sisäisesti, myös julkaisemalla koulutus.fi:ssä ja omilla kotisivuillanne. Arvioinnit, jotka linkittyvät tauotettuihin koulutuksiin, näkyvät koulutus.fi:ssä organisaationne arviointisivulla.
Voinko ottaa pois kyselyyn automaattisesti tulevat standardikysymykset?
👉Vastaus: Et voi.
Nämä pakolliset kysymykset ovat aina mukana. Voit kuitenkin lisätä mukaan vapaavalintaisen määrän omia kysymyksiä. Haluamme arvioinneista mahdollisimman vertailukelpoisia, minkä vuoksi jokaiseen arviointiin sisältyy mm. pakollinen kommentointikenttä ja kokonaisarvosana asteikolla 1–5.
Voinko lisätä mitä tahansa omia kysymyksiä?
👉Vastaus: Kyllä
Maksaako palvelu jotain?
👉Vastaus: Arviointityökalu kuuluu peruspalvelupakettiimme, eikä maksa koulutus.fi:n asiakkaalle mitään lisää.
Suositteletteko, että käytän yhtä vai useampaa kommenttikenttää?
👉Vastaus: Suosittelemme yhtä kommenttikenttää.
Mahdollisuuksien mukaan kannattaa käyttää pelkästään pakollista kommenttikenttää, joka on mukana jokaisessa lomakkeessa. Lomakkeesta kannattaa tehdä vastaajalle mahdollisimman yksinkertainen.
Mitkä kysymykset ja vastaukset näkyvät koulutus.fi:ssä?
👉Vastaus: Vain pakolliset kysymyksemme eli lomakkeissa oletusarvoisesti mukana olevat kysymykset näkyvät koulutus.fi:ssä.
Nämä kysymykset näkyvät myös omilla kotisivuillanne, mikäli olette ottaneet tarjoamamme koodin kotisivuillanne käyttöön. Itse luomanne kysymykset näkyvät vastaajalle vain sähköpostilähetyksessä ja näette ne itse arviointityökalussa, jolloin voitte hyödyntää niitä sisäistä analysointia varten. Itse luomanne kysymykset eivät siis tule näkyviin koulutus.fi:hin tai kotisivuillanne julkaistuun widgettiin.