Valmistaudu uuteen koulutusvuoteen

 

Tuleva vuosi tuo mukanaan monelle koulutusorganisaatiolle uusia mielenkiintoisia kursseja ja valmennuksia. Älä siis unohda päivittää koulutustarjontaanne koulutus.fissä kohderyhmäsi saattaa nimittäin parhaillaan etsiä sopivaa koulutusta ensi vuodelle!

 

Muista nämä

Päivitä koulutuksien ajankohdat ajoissa

Älä menetä potentiaalisia osallistujia sen vuoksi, ettei koulutusesittelystä löydy ajantasaisia toteutuksia. Päivitä siis koulutusten ajankohdat heti, kun tiedät, milloin niitä järjestetään. Keväällä alkavat koulutukset on fiksua päivittää viimeistään joulukuussa. Sama sykli pätee syksyn koulutuksiin, ne olisi hyvä päivittää näkyviin edeltävänä kevään aikana. Mitä aiemmin olet liikkeellä, sitä paremmin palvelet tulevia koulutuksia etsiviä.

Esittele yksityiskohtaisesti

Mitä koulutus maksaa? Onko se tarjolla lähi- vai etäkoulutuksena? Mitä yksityiskohtaisemmin kerrot koulutuksen toteutuksesta, sitä paremmin vastaat jo ennalta osallistujia mietityttäviin kysymyksiin. Huomaa myös koulutusten filtteröintiin vaikuttavat tekijät. koulutus.fi-sivustolla voi soudattaa koulutuksia kategorian eli koulutusalan, koulutustyypin, toteutustavan, hinnan, paikkakunnan, kielen, keston ja alkamisajankohdan mukaan.

Mukauta sisältö sopivaksi eri laitteille

koulutus.fi:n kävijöistä yli 50 prosenttia selaa sivustoa mobiililaitteella. Teksti asettuu mobiililaitteella huomattavasti pidemmälle alueelle kuin tietokoneen isolla ruudulla. Kannattaa siis pohtia, kuinka pitkiä esittelytekstejä koulutuksiin tuottaa, ja missä järjestyksessä tiedot esittää. Selkeä teksti, rakenne ja osuvat sanavalinnat tekevät sivuista helpon ja mukavan lukea. Mobiililaitteella koulutuksia etsiville on tärkeää, että sisältö on esitetty selkeästi ja tiiviisti.

  • Vältä pitkiä tekstirakenteita

  • Vältä isoja kirjaimia ja lihavointia, sillä se saattaa vaikeuttaa tekstin lukemista

  • Kevennä tekstiä kuvalla ja bullet-listauksella

Asiakasportaali on käytettävissä ympäri vuorokauden

Kirjautumalla sisään asiakasportaaliin voit muokata koulutuksianne milloin tahansa. Näet sieltä myös tilastoja ja voit hallinnoida arvosteluja. Autamme mielellämme päivitysten tekemisessä, joten muista ottaa meihin yhteyttä mikäli voimme olla avuksi.

Kirjaudu sisään

 

🚀 Lisävinkkejä relevanssin kehittämiseen

Voit parantaa koulutusten vastaavuutta kävijöiden tekemiin hakuihin kun tarkistat nämä:

  1. Käytä kuvaavaa otsikkoa.
  2. Käytä asianmukaisia avainsanoja niin koulutuskuvauksessa kuin otsikossakin.

  3. Tee esittelystä informatiivinen ja inspiroiva.

  4. Tehosta sanomaa teemaan sopivalla kuvalla.

  5. Kerää arvosteluja koulutuksen esittelyyn.