[Uusi kumppani] Suomen Hankintajuristit

 

Tarjoamme loppuvuodesta kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme. Esittelemme uusia kumppaneitamme ajankohtaisissa blogijulkaisuissa. Tutustu nyt Suomen Hankintajuristeihin!

Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy on julkisiin hankintoihin, liikejuridiikkaan ja riidanratkaisuun erikoistunut asianajotoimisto. Asianajajatoimisto on joustava ja käytännönläheinen kumppani oikeudellisiin kysymyksiin. Hankintajuristeilla työskentelee joukko alan kokeneimpia ja monipuolisimpia asianajajia ja lakimiehiä.

Hankintajuristien tavoitteena on olla julkisten hankintojen ykkönen Suomessa ja Euroopassa. Tavoitetta ohjaa Hankintajuristien sitoutunut, kunnianhimoinen ja innostunut työote, jolla vastataan erityisesti julkisen sektorin sekä yritysten oikeudellisiin tarpeisiin.

Vaikka Hankintajuristit ovat toteuttaneet satoja hankintaprosesseja, into ei ole laantumassa! Julkisia hankintoja koskevat toimeksiannot ja hankintojen strateginen johtaminen muodostavat pääosan toimiston tehtävistä. Vuosien varrella Hankintajuristien praktiikka on laajentunut asiakkaiden tarpeista ja henkilökunnan osaamisalueista.

Hankintajuristien koulutustarjonta

Käytännönläheiset ja innostavat koulutukset auttavat ratkaisemaan konkreettisia oikeudellisia ongelmia. Tutustu kouluttajaprofiiliin tarkemmin täällä ja katso sopiva toteutus koulutuksen tiedoista!

 

Hankintajuristit_logo_iso

 

Haluatko kumppaniksi?