[Uusi kumppani] SnellmanEDU

Tarjoamme syksyllä kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme. Esittelemme uusia kumppaneitamme ajankohtaisissa blogijulkaisuissa. Tutustu nyt SnellmanEDUun!

SnellmanEDU on vapaan sivistystyön oppilaitos, jonka toiminta koostuu ammatillisesta täydennyskoulutuksesta, yleissivistävästä koulutuksesta kaiken ikäisille, avoimesta korkeakouluopetuksesta sekä Lasten yliopistotoiminnasta. SnellmanEDU:n tarjonnassa ovat myös Ikääntyvien yliopiston tilaisuudet.

Vankka usko tieteelliseen tietoon

SnellmanEDUlla on vahva usko sivistyksen ja tieteellisesti tuotetun tiedon merkitykseen. Sivistys toteutuu arjessa oppimisen mahdollistamisena eri tavoin: monipuolisena koulutustarjontana, työyhteisöissä tapahtuvan oppimisen edistämisenä sekä oppilaitostoimijoiden yhteistyöskentelynä. SnellmanEDU on toiminut jo vuodesta 1956 asti.

SnellmanEDUn opetustarjonta

SnellmanEDU tarjoaa täydennyskoulutusta monipuolisesti eri aloilta. Osaamista voi kehittää esimerkiksi johtamis- ja esimiestaitojen koulutuksilla, sosiaali- ja terveysalan sekä kasvatus- ja opetusalan täydennyskoulutuksilla. Snellman kesäyliopiston lisäksi SnellmanEDU tarjoaa Learn@work-palvelua työyhteisöille sekä oppilaitosten kehittäjäyhteisön Isoverstaan.

snellman_edu_logo_1 (1)

Haluatko kumppaniksi?