[Uusi kumppani] Schmersal Finland Oy

 

Schmersal Finland Oy on yksi uusista koulutus.fin kumppaneista. Schmersal Finland Oy K.A. Schmersal GmbH & Co.KG tytäryhtiö tarjoaa turva- ja automaatiotuotteita sekä koneturvallisuuden konsultointi- ja koulutuspalveluita. Lue lisää kumppanistamme alta!

Schmersal Group on yksi alansa suurimpia toimijoita koneiden turvaratkaisujen kehittäjänä ja valmistajana. Schmersal tuoteohjelma kattaa yli 25 000 tuotetta sisältäen turvaovien ja luukkujen valvontaan sekä lukitukseen ja prosessin turvallisen tilan tunnistamiseen soveltuvia tuotteita. Turvatuoteohjelmassa on myös optisia tuotteita, kuten valokennoja -puomeja ja -verhoja sekä turvasignaalien käsitteleviä yksiköitä, kuten turvareleet, -logiikat ja -I/O-moduulit. Hätäpysäytyslaitteet (painikkeet ja köysihätäpysäyttimet) sekä muut ohjauskalusteet mahdollistavat käsin tehtävät ohjaustoiminnot erilaisissa sovelluksissa. ATEX-luokitellut tuotteet laajentavat tuotteiden käyttösovellukset räjähdysvaarallisiin tiloihin.

 
Työturvallisuutta takaamassa

Schmersal on vuosikymmeniä panostanut tuotekehityksessään työpaikkojen parempaan turvallisuuteen. Tuotekehityksen tuloksena on syntynyt erilaisia mekaanisia ja kosketuksettomasti toimivia turvatuotteita ja -järjestelmiä, joten Schmersal onkin yksi suurimmista alan toimijoista.

Uudet turvakonseptit vaativat uusia järjestelmäratkaisuja ja edellyttävät uusien tunnistusperiaatteiden sekä tiedonsiirtoväylien soveltamista. Schmersal osallistuu myös koneturvallisuuslaitestandardien kehittämiseen ja seuraa sekä soveltaa uusimpia standardeja ratkaisuissaan.

Schmersal tunnetaan innovatiivisena kansainvälisenä toimijana, jonka tuotteet turvaavat luotettavasti henkilöiden ja koneiden turvallisuuden.

 

Schmersalin koulutustarjonta

Koneisiin liittyvät turvallisuusvaatimukset ovat laissa tarkoin säädetty. Kone- ja työturvallisuusasetukset velvoittavat koneiden valmistajia ja hyödyntäjiä (omistajia) huolehtimaan koneiden riittävästä turvallisuustasosta. Schmersal kouluttaa ja perehdyttää alalla työskentelevät nykyisten koneturvallisuusvaatimusten tasolle.

Koulutuksissa saa viimeisimmän tiedon koneturvallisuudesta liittyen vaatimusten mukaisuuden osoittamiseen, CE-merkintään, riskienhallintaan, ohjausjärjestelmän luotettavuuden todentamiseen (ml. SIL- ja PL-laskenta), yksittäisten turvaratkaisujen toteuttamiseen sekä koneen modernisointiin. Tarkastele Schmersalin koulutustarjontaa tarkemmin.

 

Schmersal_logo

 

Haluatko kumppaniksi?