[Uusi kumppani] Keuda koulutuspalvelut

 

Keuda laajentaa kumppanuuttaan kanssamme työelämän koulutuksillaan! Keuda koulutuspalvelut Oy on siis yksi uusista koulutus.fin kumppaneista, vaikka Keudalla on jo entuudestaan koulutustarjontaa esillä studentum.fin puolella. Lue lisää kumppanistamme alta!

Keuda Koulutuspalvelut Oy toteuttaa koulutusta ja valmennusta työelämän muuttuviin tarpeisiin. Jatkuva muutos ja ammattitaidon kehittäminen ovat avainasemassa niin yksilön kuin yrityksen menestymiseksi työelämässä. Henkilöstön jatkuva oppiminen parantaa sekä ylläpitää yrityksen kilpailukykyä.

Työelämäosaamista yksilöllisesti

Keuda Koulutuspalvelut Oy:n tavoitteena on tukea oppimisen kehitystä parhaalla mahdollisella tavalla keskittyen jokaisessa koulutuksessa osallistujien yksilöllisiin tarpeisiin. Keuda Koulutuspalvelut Oy palvelee yrityksiä ja niiden henkilöstöä ELY:n Täsmä-, Rekry-, ja MuutosKoulutuksissa, yrityksille räätälöidyissä henkilöstökoulutuksissa sekä lyhytkoulutuksissa. Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän tytäryhtiönä Keuda Koulutuspalvelut Oy vastaa ei-tutkintotavoitteisen koulutuksen toteuttamisesta. Tutustu Keuda Koulutuspalvelut Oy:n koulutuksiin.

Vahvat arvot suunnannäyttäjinä 

Koulutuksia ja niiden suunnittelua ohjaavat yrityksen arvot. Laadukas koulutustarjonta rakentuu vastuullisuuden, ketteryyden, tehokkuuden ja taloudellisuuden ympärille. Ammattitaitoa ja osaamista arvostetaan, kouluttautujista välitetään ja heitä tuetaan. Jokaisella on mahdollisuus kehittää itseään ja saavuttaa tavoitteensa työelämässä. Keuda Koulutuspalvelut Oy tarjoaa vaikuttavia koulutus- ja kehittämispalveluita ja on vahvasti mukana uudistuvassa työelämässä!

Artboard 1 copy 4

Haluatko kumppaniksi?