[Uusi kumppani] Gutsy Go

 

Tarjoamme kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme syksystä alkaen. Esittelemme uusia kumppaneitamme ajankohtaisissa blogijulkaisuissa. Tutustu ensimmäisenä Gutsy Go:hon! ✨

Yksi syksyn uusista kumppanuuksistamme on Gutsy Go. Gutsy Go:n periaatteena on muuttaa maailmaa paremmaksi nuorten tahdonvoimalla ja kipinällä. Gutsy Go:n toimintaa ohjaa ajatus toisten auttamisesta, jolloin myös oma hyvinvointi vahvistuu.

Gutsy Go:n toiminta ja koulutus perustuu tiimityöskentelyyn, jossa korostuvat kolme suomalaista vahvuustekijää: kehittyvä koulu, luotettava media ja rauhantyö. Nuoret ovat jokaisessa projektissa vetäjinä ja luovat itse opetussisältöä sekä toimintamalleja muille nuorille. Gutsy Go uskoo, että median kautta nuorten potentiaali tulee näkyvämmäksi ja rauhaa lisäävien ratkaisujen toteutus kehittää koko yhteisön kannalta tärkeitä taitoja.

Mitä koulutusta Gutsy Go tarjoaa?

Gutsy Go:n "Ei yksin vaan yhdessä” - koulutus tarjoaa palkitun Gutsy Go -yhteisömenetelmän työkalut opetuksen ja nuorten kanssa toimivien ammattilaisten tueksi. Koulutus pohjautuu Gutsy Go -valmentajakoulutukseen, johon on osallistunut jo satoja pedagogeja Suomessa ja Virossa. Koulutuksesta vastaavat Gutsy Go ry:n henkilöstöön kuuluvat opetuksen, yhteisöpedagogian ja media-alan ammattilaiset. Lue lisää koulutuksesta.

Gutsy Go:n toimintaa

Gutsy Go on toimintansa aikana valmentanut 3000 nuorta rakentamaan rauhaa omissa yhteisöissään. Yhdessä nuoret ovat toteuttaneet yli 300 rauhaa vahvistavaa ratkaisua 15 eri kaupunkikohteessa. Yhdistäessään koko ikäluokan ja kaupungin väestöryhmät Gutsy Go ehkäisee polarisaatiota ja konflikteja. Menetelmää on hyödynnetty vaikuttavasti muun muassa kaksikielisissä yhteisöissä.

Gutsy Go — Tee rauha näkyväksi 

1_gutsu_go_logo_white_black_400x450

 

Haluatko kumppaniksi?

 

Salla-Sofia Lahti

Digital Marketing Coordinator