[Uusi kumppani] EK-Tieto Oy

 

Tarjoamme loppuvuodesta alkaen kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme. Esittelemme uusia kumppaneitamme ajankohtaisissa blogijulkaisuissa. Tutustu nyt EK-Tietoon!

EK-Tieto Oy on Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) tytäryhtiö. EK on suomalaisten yritysten merkittävin puolestapuhuja. Yritysten menestyminen ja kilpailukyvykkyys sekä työmahdollisuuksien ja työsuhdeneuvonnan tarjoaminen on EK:lle ensiarvoisen tärkeää.

EK-Tiedon tytäryhtiö Työsuhdejuristit on työoikeuteen erikoistunut lakiasiaintoimisto, joka avustaa yrityksiä ja yhteisöjä yleisissä tuomioistuimissa sekä työtuomioistuimessa käytävissä työsuhderiidoissa.

EK-Tiedon koulutustarjonta

Taloushallinta, palkanlaskenta, yritysverotus sekä yritysten turvallisuusasiat kuuluvat EK-Tiedon koulutusaiheisiin. Lähes kaikki EK-Tiedon koulutukset ja seminaarit ovat kaikille organisaatioille avoimia ja EK:n jäsenyrityksille koulutukset ovat jäsenhintaan. Lisäksi EK-Tieto tarjoaa räätälöityjä koulutuksia asiakkaan tarpeen mukaan ympäri Suomea sekä tarjoaa webinaaritallenteita.

Tutustu EK-Tiedon koulutuksiin täältä

EK-Tieto_logo_2020_RGB

Haluatko kumppaniksi?