[Uusi kumppani] Berlitz

 

Tarjoamme loppuvuodesta alkaen kumppaneillemme lisänäkyvyyttä erityisesti B2B-kanavissamme. Esittelemme uusia kumppaneitamme ajankohtaisissa blogijulkaisuissa. Tutustu nyt kieli- ja kulttuurikoulu Berlitziin!

Jo yli 140-vuotiaalla Berlitzin kieli- ja kulttuurikoululla uskotaan, että kielitaito ja kulttuuriymmärrys ovat avaimia itsensä kehittämiseen. Berlitzillä kielitaitoa opitaan käytännönläheisesti, jotta kieltä opiskeleva voi viestiä luonnollisesti ja itsevarmasti missä tahansa sosiaalisessa tilanteessa. Kielitaidon lisäksi Berlitzillä oppii kulttuurista ymmärrystä maailmasta, joka on täynnä uusia mahdollisuuksia ja rikastuttavia kokemuksia!

 

Mukaansatempaavat koulutukset kielen oppimisen tukena

Berlitz haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden oppia ja opiskella kieliä kätevästi. Ennen opintojen alkua koulutukseen osallistuvan lähtötaso ja tavoitteet kartoitetaan, joiden pohjalta oppimispolku määritellään. Kartoituksen avulla pyritään mahdollisimman yksilölliseen oppimiskokemukseen ja samalla varmistetaan osallistujan soveltuvuus mahdollisen ryhmäopiskelun taitotasoon.

Perinteisesti paras tapa oppia kieltä on muuttaa ulkomaille, ja uppoutua uuteen kieleen ja kulttuuriin. Tämä ei kuitenkaan ole aina mahdollista. Sen sijaan Berlitzillä hyödynnetään tehokasta Berlitz-menetelmää, joka on ravistellut perinteisiä kielten oppimistyylejä ja on myös yksi ensimmäisistä kokonaisvaltaisesti syventävistä opetusmenetelmistä. Menetelmässä keskeinen ajatus on, että kieltä opitaan parhaiten, kun kieltä puhutaan aktiivisesti. Sanastoa ja kielioppia opitaan tosielämän tilanteiden kontekstissa. Menetelmän mukaan kielen oppiminen tehostuu, kun kielen opettajana toimii natiivipuhuja, joka kykenee opettamaan äidinkieltään opiskelijoille mahdollisimman luontevasti ja rohkaisevasti. Kaikki Berlitzin opettajat ovat saaneet erillisen koulutuksen Berlitzin opetusmenetelmään.

Berlitzin opiskelijat kertovat, että Berlitzin menetelmällä oppiminen on paras vaihtoehto kielen oppimiseen heti ulkomaille muuttamiseen jälkeen.


Berlitzin koulutustarjonta

Berlitz tarjoaa kieli- ja kulttuurikursseja kielikouluillaan Helsingissä tai ulkomailla, verkossa tai yritysasiakkaan toimistolla. Kieliä opetetaan ympäri vuoden pienryhmä- ja yksityisopetuksena kymmenillä eri kielillä, kuten englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi. Berlitz tarjoaa myös kielikoulutusta lapsille ja nuorille. Katso Berlitzin koulutustarjonta tarkemmin täältä.

 

berlitz_logo_nopill_blue_rgb

 

Haluatko kumppaniksi?