Uudistimme kouluttajasivustomme

 

koulutus.fin kouluttajasivut saivat uuden ilmeen. Selkeytimme sivustoa ja sen käytettävyyttä. Mitä mieltä sinä olet?

Kouluttajille suunnattu sivustomme kaipasi päivitystä, jotta tiedon löytäminen olisi jatkossa helpompaa ja nopeampaa sekä yhteydenotto vaivattomampaa. Pyrimme tuomaan sivustolla myös palvelutarjontaamme entistä paremmin esille, sillä niiden avulla kouluttajat parantavat mahdollisuuksiaan tavoittaa koulutusta etsivät, saavat yhteydenottopyyntöjä sekä luovat kiinnostusta brändiään kohtaan.

Tässä muutama nosto uudistuksista:

💻 Ajankohtaista-osio

Nyt löydät kaikki oppaamme ja vinkkimme yhdellä klikkauksella. Ajankohtaista-sivu johdattaa kouluttajan koulutusmarkkinoinnin trendeihin erilaisilla blogijulkaisuilla ja tiedotteilla. Jaamme osiossa myös vinkkejä koulutusprofiilinne käyttämisen tueksi.

⭐Arviointityökalu

Arvioinnella esität koulutusta etsivälle tarjoamasi koulutuksen laadukkuuden ja mielekkyyden. Arviointityökalulla viestit avoimesti kouultusta etsivälle, mitä mieltä aiemmat osallistujat ovat koulutuksestasi. Arviointien lisääminen voi kasvattaa konversioiden mahdollisuutta, kun sivustovierailija ilmoittautuu koulutukseen tai haluaa etsiä lisätietoa koulutuksesta kouluttajan sivulta. Kuinka ottaa arviointityökalu käyttöön?

📆 Kalenterivaraus

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman vaivattomasti ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Kerromme mielellämme palveluistamme sekä kuulemme sinua askarruttavia kysymyksiä, joten varaa aika asiakkuusvastaaviemme kalentereista silloin, kun sinulle sopii.