Suomen Yrittäjäopiston virtuaalitapahtuma

 

Meillä on digialusta, joka kestää isoja määriä osallistujia ja taipuu monenlaiseen tapaan tuottaa sisältöjä ja olla interaktiivinen. Kävijämäärältään suurin virtuaalialustalla järjestämämme tapahtuma on ollut Digitala gymnasiemässan Ruotsissa. Analysoitavaa dataa on tarjolla aina tapahtuman jälkeen.

Tarjoamme toimivan kokonaisuuden

Virtuaalitapahtumien järjestäminen on iso projekti. Tarvitaan idea, hyvät työkalut, tavoitteet, mittarit ja hyvä tiimi. Palveluumme sisältyy alustan rakennus ja käyttötuki. Autamme keräämään materiaalin, jonka avulla rakennamme virtuaaliympäristön osastoineen ja edustajaprofiileineen sekä toimitamme ohjeet kirjautumiseen ja alustan käyttöön. 

Tarjoamme tukea ennen ja jälkeen tapahtuman, sekä myös itse tapahtumassa. Vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa kaiken "avaimet käteen" -periaatteella.

Case Suomen Yrittäjäopisto

Toteutimme digitaalisen messupäivän asiakkaallemme, Suomen Yrittäjäopistolle, viime marraskuussa. Messupäivän teemana oli "Osaaminen ja hyvä kiertämään”. Saamamme palaute oli positiivista niin SYO:lta kuin heidän kohdeyleisöltäänkin. Tästä pääset katsomaan videon tapahtumasta, kuulemaan tapahtuman tavoitteesta, toteutuksesta sekä tuloksista. SYO antaa videolla myös vinkkejä digitapahtumien järjestämiseen.