Mediakortti 2023 on julkaistu!

 

Olemme koonneet vuoden 2023 mediakorttiin kaikki hakijamarkkinoinnin palvelut, joita tarjoamme kumppaniemme käyttöön. Meillä on kattava valikoima palvelutuotteita, joilla voimme vastata entistä paremmin opiskelupaikkaa etsivien nuorten ja työssäkäyvien osaamisen kehittämisestä kiinnostuneiden sekä yrityspäättäjien ja HR-ammattilaisten tarpeisiin ja tavoitteisiin. Yhteinen tavoitteemme on saada hakija ja palvelun tarjoaja kohtaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tarjoamme brändinäkyvyyden vahvistamiseen sekä kasvattamiseen mm. banneri ja panoraamamainospaikkoja, aktiiviseen kampanjointiin retargetointia, kategoriasponsorointia, uutiskirjepaikkaa jäsenpostituksiimme sekä omaa sähköpostisuoraa valikoidulle kohderyhmälle. Lisänäkyvyyttä tarjoamme mm. priority listingin avulla sekä kesäisin lisähakukampanjoinnilla. 

Virtuaalinen alusta on tarjolla virtuaalitapahtumien järjestämiselle. Meillä on kokemusta virtuaalitapahtumien ja virtuaalimessujen järjestämisestä. Järjestämme itse vuosittain Hae korkeakouluun! -digimessut maaliskuussa (15.-16.3.2023), kun haku korkeakouluihin alkaa. Teemme vuosittain Studentum Roadshow-kiertueen yli 40 lukioon, jossa tavoitteenamme on kumppanien kanssa auttaa nuoria löytämään tulevaisuuden opiskelupaikka. Vahvistaaksemme kiertuetta ja laajentaaksemme mahdollisuutta osallistua tapahtumaan, järjestämme virtuaalisen Digi-Roadshown. Digitaalisesti järjestettävissä tilaisuuksissa tavoitamme yhdessä kumppaniemme kanssa laajasti kohderyhmämme ilman paikka- tai aikarajoituksia. 

Kannattaa hyödyntää tarjolla olevia työkaluja, kuten arviointityökalu sekä lisätä videoita esittelysivuille. Palvelun kiinnostavuutta lisäävät laadukkaat, ihmisläheiset kuvat ja erilaiset videosisällöt. 

Mitä uutta vuoteen 2023?

  • Retargeting-kampanjointiin olemme tuoneet mukaan alueellisen kohdentamisen
  • TikTok-kampanjointi on kauttamme mahdollista ns. avaimet käteen -paketilla
  • Erikseen toteutettavasta mainonnan lisätyöstä veloitamme 110 €/h + alv 24 %

Olemme iloisia voidessamme palvella monella eri tavalla kumppaneitamme. Markkinajohtajuutemme, oppimiseen ja kouluttautumiseen liittyvä mediasisältö, Suomen suurimmat koulutusalan hakupalvelusivustot, studentum.fi ja koulutus.fi sekä laaja ja laadukas kumppaniemme koulutustarjonta antavat mahdollisuuden löytyä, näkyä sekä kohdata kohderyhmämme parhaalla mahdollisella tavalla. Eri lähteistä tulevan ja seurattavan datan sekä analysoinnin ja jatkuvan kehittämisen sekä yhteistyön seurauksena saamme aikaan tulosta, jota me yhdessä tavoittelemme. 

Verkkosivuiltamme löytyy oppilaitoksille ja kouluttajille vinkkejä, oppaita, ajankohtaista tietoa siitä, miten autamme hakijoita löytämään opiskeluvaihtoehtoja, antamaan lisätietoa oppilaitoksista ja koulutuksen järjestäjistä sekä tekemään konkreettisia valintoja. Asiakkuusvastaavamme kertovat lisää palveluistamme ja auttavat tekemään parhaita valintoja hakijamarkkinoinnin tehostamiseksi, tavoitteidenne mukaisesti. Mitä tahansa kysyttävää tulee kumppanuuksiin tai yhteistyön kehittämiseen, pyydän olemaan yhteyksissä allekirjoittaneeseen. 

🎄 jouluisin terveisin

Nina From

Marketing Manager