Julkaisimme uuden ilmeen koulutusorganisaatio- ja koulutussivuillamme!

 

Olemme julkaisseet uuden ilmeen koulutus.fi:n koulutusorganisaatio- ja koulutussivuilla! Sivut ovat saaneet päivitetyn ja raikkaan ilmeen, jonka tarkoituksena on tehdä sivuilla navigoinnista käyttäjillemme helpompaa ja selkeämpää. Lähdimme uudistusprosessiin kaksi keskeistä tavoitetta mielessämme: halusimme sekä parantaa käyttäjäkokemusta että nostaa sivujen konversioprosenttia.

Otimme uuden ilmeen käyttöön huhtikuussa studentum.fi-sivustollamme, ja nyt on koulutus.fi:n aika. Myös muut konsernimme sivustot käytttävät jatkossa tätä uutta ilmettä (esim. Ruotsin studentum.se ja utbildning.se).

Varsinaista käyttöönottoa edelsi huolellinen esityö sekä A/B testausvaihe, jossa pyrimme optimoimaan muutosten vaikutukset.

 

Mikä on muuttunut? 

Uudistus koskee koulutusorganisaatio- ja koulutussivuja, jotka ovat sivustomme toimivuuden kannalta keskeisessä asemassa, niin koulutuksista tietoa etsiville kuin asiakkaillemmekin. 

Uudistuksen myötä olemme poistaneet kokonaan sivujen oikean laidan sarakkeen, jolloin sisällöt näkyvät kokoleveänä. Näin käyttäjän huomio pysyy koulutuksessa tai koulutusorganisaatiossa, eikä harhaudu muualle.  

Kuvat ovat saaneet uudet pyöristetyt reunat pehmeämmän ilmeen saavuttamiseksi. 

Olemme käyttäjäkokemusta parantaaksemme myös lisänneet sivujen alalaitaan konversiopalkin, joka korostaa ensisijaista konversiovaihtoehtoa. Palkki seuraa käyttäjän mukana tämän vierittäessä sivun sisältöä alemmas.

Kun ensisijainen konversiovaihtoehto pysyy käyttäjän matkassa, on hänen helpompi löytää koulutusesittelystä sen tärkein toiminto:

Kuvakaappaus1

Ensisijainen konversiovaihtoehto voidaan valita organisaatiokohtaisesti (Ota yhteyttä, Lue lisää tai Ilmoittaudu -konversiot).  

 

Mikä on muuttunut koulutussivuilla?  

Päivitimme yhteenvetolaatikon ulkoasun raikkaammaksi ja selkeämmäksi – nyt käyttäjän on entistäkin helpompi poimia yhteenvetoa silmäilemällä koulutuksen ydintiedot. 

Kuvakaappaus2

Uutena olemme lisänneet uuden tietolaatikon koulutustoteutuksille. Jos koulutuksella on useampia eri aloituksia, käyttäjä voi selailla niitä uudessa näkymässä. 

Päivitimme myös Yhteystiedot-osion, joka yhdistää nyt oppilaitoksen kuvauksen ja muut yhteystiedot yhteen palkkiin:

Kuvakaappaus4

 

Mikä on muuttunut organisaatiosivuilla? 

Koulutusorganisaatiosivut ovat saaneet uuden yhteenvetolaatikon, jossa on kootusti tietoa organisaation sijainnista ja arvioinneista sekä Ota yhteyttä -painike yhteydenottoja varten. 

Lisäksi olemme päivittäneet koulutuslistauksen ulkoasun selkeämmäksi ja raikkaammaksi. 

Kuvakaappaus5

Parhaiten huomaat eron tutustumalla itse uudistuneisiin koulutusorganisaatio- ja koulutussivuihin. 😊

 

Mitä tästä eteenpäin? 

Vaikka ilme onkin nyt uudistunut, seuraamme edelleen tiivisti tuloksia ja teemme parannuksia sivustoomme. 

Psst! Tulemme uudistamaan myöhemmin myös muiden sivusto-osioidemme ilmettä – mutta siihen palaamme myöhemmin! 

 

Onko sinulla kysyttävää uudistuksesta? Voit olla meihin yhteydessä info@koulutus.fi.  

Emma Niemi

Communications Manager